cukrownictwo cukier burak cukrowy stowarzyszenie przemysł cukrowniczy cukrownie cukrowniczy cukier cukrownictwo burak stowarzyszenie techników cukrowników cukier cukrownictwo cukrowy
stc stc stc
Stowarzyszenie Techników Cukrowników stc Władze STC stc Cukrownictwo stc Konferencje i sympozja stc Publikacje stc ICUMSA stc Gazeta Cukrownicza
Link do storny konferencji STC 2024
stc
 Kontakt: 00-057 Warszawa, Plac Dąbrowskiego 3, tel/fax. 0-22 826-98-27, 505-46-71, 505-47-82, email: biurostc@stc.pl
Strona główna
RODO - obowiązek informacyjny

Zaproszono nas
Sprawozdania z imprez branżowych, w których uczestniczyliśmy. Czytaj więcej...
  Aktualności
Informacja o nowej formule Konferencji Techniczno-Surowcowo-Analitycznej organizowanej przez STC w 2024 r. Czytaj więcej...
  Wyniki Konkursu STC na najlepszą pracę dyplomową. Czytaj więcej...
  W dn. 27-28.06.2023. odbyło się seminarium, przeznaczone dla kierowników laboratoriów oraz pełnomocników ds. systemów zarządzania nt. “Aktualne zagadnienia dotyczące jakości w przemyśle cukrowniczym” Czytaj więcej...
  W dniu 22 czerwca 2023 roku w Werbkowicach oraz w Hrubieszowie odbyły się uroczyste obchody Jubileuszu 60–lecia Cukrowni „Werbkowice” Czytaj więcej...
  Plan konferencji i seminariów w 2024 roku Czytaj wiecej...
Plan kursów na 2024 r. Czytaj więcej...



Członkowie Polskiego Komitetu ICUMSA

Polski Komitet ICUMSA
00-057 Warszawa, Plac Dąbrowskiego 1

Zarząd Polskiego Komitetu ICUMSA


Przewodniczący:

  • Maciej Wojtczak - Politechnika Łódzka
    (Referee of S5; Associate Referee: GS1, GS9, S2)
    e-mail: m.wojtczak@stc.pl


  • Wiceprzewodniczący Zarządu

  • Krystyna Wasińska - Stowarzyszenie Techników Cukrowników
    e-mail: k.wasinska@stc.pl


  • Sekretarz Zarządu:

  • Agnieszka Papiewska - Politechnika Łódzka
    (Associate Referee: GS4, S6)
    e-mail: agnieszka.papiewska@p.lodz.pl

  •  

    Komisja Rewizyjna Polskiego Komitetu ICUMSA


    Przewodnicząca Komisji Rewizyjnej:

  • Joanna Dudczak-Hałabuda - Pfeifer & Langen Polska S.A.
    (Associate Referee: GS3)
    e-mail: joanna.dudczak@diamant.pl


  • Wiceprzewodniczący Komisji Rewizyjnej:

  • Michał Michalak - Krajowa Grupa Spożywcza S.A.
    (Associate Referee: GS8)
    e-mail: michal.michalak@kgssa.pl


  • Sekretarz Komisji Rewizyjnej:

  • Dagmara Wojtków - Südzucker Polska
    (Associate Referee: GS2, S5)
    e-mail: dagmara.wojtkow@suedzucker.pl

  •  

    Członkowie Polskiego Komitetu ICUMSA


  • Aneta Antczak-Chrobot - Politechnika Łódzka
    (Associate Referee: GS8, S8)
    e-mail: aneta.antczak@p.lodz.pl
     
  • Agnieszka Cebulak - Nordzucker Polska S.A.
    (Associate Referee: GS1, GS2)
    e-mail: agnieszka.cebulak@nordzucker.com
     
  • Julita Jusińska - Krajowa Grupa Spożywcza S.A.
    e-mail: julita.jasińksa@kgssa.pl
     
  • Krystyna Lisik - Politechnika Łódzka
    e-mail: krystyna.lisik@p.lodz.pl
     
  • Magdalena Kołodziejczyk - Krajowa Grupa Spożywcza S.A.
    (Associate Referee: S4)
    e-mail: magdalena.kolodziejczyk@kgssa.pl
  • Joanna Milala - Politechnika Łódzka
    (Associate Referee: S5)
    e-mail: joanna.milala@p.lodz.pl
     
  • Maciej Stanisz - Pfeifer & Langen Polska S.A.
    (Associate Referee: S3)
    e-mail: maciej.stanisz@diamant.pl
     
  • Piotr Wawro - Nordzucker Polska S.A.
    e-mail: piotr.wawro@nordzucker.com
     
  • Barbara Wiśniewska - Südzucker Polska S.A.
    e-mail: barbara.wisniewska@suedzucker.pl
     
  • Stowarzyszenie Techników Cukrowników Stowarzyszenie Techników Cukrowników
    Główna | Dane kampanii | Reklama | Reklama w serwisie | Giełda Pracy | Forum dyskusyjne

    STC
    Redakcja serwisu:  Redaktor naczelny: Krystyna Wasińska, Webmaster: Mateusz Wojtczak
    Copyright © 2023 Stowarzyszenie Techników Cukrowników